Коаліція Папієва-Клічука зірвала чергове засідання ТВК. Поліція фіксує порушення

03.02.2021

Чергове засідання ТВК не змогли навіть розпочати

Сьогодні ТВК навіть не змогла розпочати засідання щоб зареєструвати 10 депутатів, перетворивши все у театральну виставу. Голові ТВК від «Слуги народу» Ірині Лютік то ставало погано, то краще, то вона переносила засідання не відкривши його, попутно наговоривши на пару кримінальних справ. Зрештою члени ТВК, почали тікати. Усім цим процесом знову керували лідери «Єдиної Альтернативи» та «ОПЗЖ».

Ми вже повідомляли, що наші журналісти викрили переписку заступниці голови ТВК від «ОПЗЖ» Ірини Мікичук з лідером обласного осередку «Єдиної альтернативи» Володимиром Морозом, який їй давав вказівки та з представником «ОПЗЖ», який передавав команди Михайла Папієва. Сьогодні представницю «Опозиційної платформи «За життя» знову викрили, що вона отримувала вказівки від Володимира Мороза.

Цілком очевидно, що рішення щодо реєстрації депутатів буде вже приймати Центральна виборча комісія України. При цьому залишається питання скільки кримінальних проваджень відкриють щодо керівництва нинішньої ТВК, які бездумно виконують вказівки Клічука та Папієва, забуваючи, що відповідати перед Законом будуть не їх «партійні боси», а особисто вони.

Наразі у ТВК працівники поліції, які мають дати правову оцінку діям керівництва ТВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини