Представники партій з коаліції «Папієва-Клічука» зірвали роботу оновленої Чернівецької ТВК

01.02.2021

ТВК знову не змогла прийняти рішення про реєстрацію 10 депутатів

Сьогодні відбулося засідання оновленої Чернівецької територіальної виборчої комісії щодо реєстрації депутатами 10 представників партій «Рідне місто» та «Команда Михайлішина».

Нагадаємо раніше Центральна виборча комісія припинила повноваження  попереднього складу комісії у повному складі, і зобов’язала новий склад прийняти рішення в п’ятиденний термін. Проте оновлений склад міської ТВК продовжив саботувати прийняття рішень.

Ледь не керував зривом засідання міської ТВК, голова обласної виборчої комісії Микола Каспрук, який заявляв, що він «вищестоящий орган», хоча насправді ніякого відношення до міської ТВК він не має, а єдиний на сьогодні керівний орган для міської ТВК є Центральна виборча комісія України.

Під час голосування рішення про реєстрацію депутатів підтримали лише 6 представників ТВК з 9. Утримались або не з’явилися на засідання переважно представники партій із, так званої, коаліції «Папієва-Клічука».

Те, що члени комісії керувалися вказівками своїх політичних «босів», а не Законами України, було зрозуміло і з пояснень тих хто зірвав засідання, мовляв, утримались бо засідання сире.

Наступне засідання Чернівецької ТВК призначили на завтра, на 17 годину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини