«Це була спроба тиску», – голова ТВК про блокування будівлі озброєними тітушками «Єдиної альтернативи»

09.12.2020

Партійці Клічука привели у виборчу комісію  50 озброєних молодиків, аби сфальсифікувати результати виборів 

За дві години до засідання Чернівецької міської ТВК, яка мала визначити остаточні результати виборів, в «Єдиній Альтернативі» публічно закликали чернівчан тиснути на ТВК.

Влаштувати тиск на членів Територіальної виборчої комісії запропонував колишній керівник громадянської мережі «ОПОРА», а нині новообраний депутат від «Єдиної Альтернативи» Тарас Прокоп.

І вже за дві години «Єдина альтернатива»  звернулася за допомогою до тутішок, яких вони використовували вже й раніше під час блокування приміщення ТВК після першого туру виборів. Цього разу в будівлю ТВК партійці Клічука привели цілу армію – майже 50 озброєних молодиків, більшість з яких представляли приватну охоронну агенцію «Тигр».

Керували процесом новообрані депутати від Єдиної Альтернативи Василь Зазуляк та Андрій Пуздряк.

У ТВК такими спробами тиску  шоковані, але зазначають, що поліція вчасно відреагувала на провокації «Єдиної Альтернативи» та захистила від непередбачуваних наслідків .

«Це була спроба тиску, але у зв’язку з роботою поліції, яка швидко зреагувала на всі ці провокації і не допустила до нас посторонніх осіб, тиск не вдався» , – зазначила голова Чернівецької міської ТВК Анастасія Сімак.

Нагадаємо, що озброєні ножами, кастетами та травматичною зброєю молодики влаштували під будівлею ТВК сутички. Побили ветерана АТО та навіть влаштували штовханину з керівником Шевченківського відділу поліції. І якби не реакція спецпризначенців, цілком можливо, що озброєні тітушки Клічука могли влаштувати й стрілянину.

Нагадаємо, що за результатами розслідування побиття ветерана АТО та блокування приміщення ТВК відкриті два кримінальне провадження. А на особу, яка напала на керівника райвідділу поліції складено адмінпротокол за злісну непокору працівнику поліції. Також бійцю «Єдиної альтернативи» анулювали дозвіл на зброю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини