У сутичках під ТВК представники «Єдиної Альтернативи» побили жінку, – відео

28.10.2020

У неї підозра не перелом ребер

Вчора ввечері під стінами ТВК сталися сутички. Представники партії «За майбутнє», які заявляли про те, що  у них «вкрали голоси», намагалися потрапити на засідання комісії ТВК, однак  вхід заблокували тітушки, якими керувала кандидатка в депутати від партії «Єдина Альтернатива» Марина Кирилюк.  На відео, знятому журналістами видно: кандидатка на власний розсуд визначала, кому можна потрапити до ТВК, а кому ні. Тих, хто не проходив фейс- контроль, відштовхували спортивні молодики, які стояли поруч з нею.

У результаті в сутичках отримала травми кандидатка від партії «За Майбутнє» Валентина Серра-Сервера. У неї підозра на перелом ребер. Про це повідомили на сторінці жіночого руху партії «За Майбутнє».

«Кандидатка партії «За Майбутнє» в Чернівецьку міську раду стала жертвою тітушок, що представляли партію «Єдина Альтернатива».

Кричущий випадок насильства стався, коли кандидатка хотіла пройти в приміщення, де засідала виборча комісія. Їй заступили дорогу чоловіки, які почали зачиняти перед нею двері, штовхати, а потім завдали кілька ударів в ребра та в область печінки.

Валентина Серра-Сервера відразу звернулась до лікарів, які констатували підозру на перелом ребра.

Жіночий рух «За Майбутнє» вимагає неупередженого розслідування цієї ситуації та покарання винних. Інакше ми матимемо хвилю насильства під час виборчого процесу,  і першими її жертвами будуть жінки. Вони підготовані до управління громадами, а не до бійок з кремезними чоловіками, які розпускають руки. Завдання правоохоронців забезпечити порядок на кожній виборчій дільниці», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини