Клічук так боїться конкуренції, що замовив фейкову соціологію

09.10.2020

Нещодавно «Єдина Альтернатива» оприлюднила соцопитування, в якому вона перемагає. Виявилося, що фірма, яка його провела,  створена всього 1,5 місяці тому, а дослідження у Чернівцях є першим і єдиним соціологічним опитуванням «Української соціологічної платформи» з моменту створення

Днями політична партія «Єдина Альтернатива» оприлюднила на своїй сторінці в мережі фейсбук інфографіку на основі соціологічного дослідження, згідно якого, рейтинг партії на виборах до Чернівецької міської ради злетів до майже 20 відсотків. Головні ж конкуренти «Альтернативи», партії-лідери електоральних симпатій чернівчан, подаються в аутсайдерах, ледь не на межі потрапляння у міськраду, в районі 5% позначки.

Дослідження проводило ТОВ “Українська соціологічна платформа” на замовлення підприємця. Саме ж ТОВ «УСП» існує півтора місяці і зареєстровано 19 серпня 2020 року в київській квартирі зі статутним капіталом 3 тисячі гривень.

Як виявилось дослідження у Чернівцях є першим і єдиним соціологічним опитуванням Української соціологічної платформи з моменту створення. Решта досліджень на їх офіційному сайті  це передрук досліджень інших соціологічних компаній.

За словами політичного експерта Захара Подкидишева, подібні соціологічні фірми масово створюються під вибори, з єдиною метою  – заробити гроші на подібних замовних опитуваннях в яких «домальовують» відсотки замовникам.

«Той, хто хоч раз мав відношення до виборів, той чудово знає, що такі контори-одноденки створюються для того, щоб дурити пересічних виборців та тішити високими відсотками самолюбство замовників, які вирішили податися у політику», – зазначив експерт.

Джерело: “Чернівецький промінь”

Коментарі
  • Знаю этого кренделя еще по “Черемошу”.Смешной он и закомплексованный.Мер с него как из говна конфета.

  • Кажуть що пан Рома має проблеми із Законом за торгівлю фальшивою горілкою яку сам робить. Чи так це?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини