Борди ми змінимо, а бруд залишиться на їх руках: у «Команді Михайлішина» прокоментували пошкодження рекламних конструкцій

04.10.2020

У партії «Команда Михайлішина» пов’язують пошкодження білбордів із діями конкурентів

У Чернівцях невідомі закидали брудом 8 білбордів кандидата на посаду міського голови Віталія Михайлішина. Рекламні конструкції пошкодили на вулицях Руська, Зелена,Героїв Майдану, Фастівська, Миколаївська,  Головна та на в’їзді у місто з боку села Магала.

У партії «Команда Михайлішина» повідомили, що пов’язують пошкодження рекламних бордів з недобросовісними діями конкурентів, оскільки Віталій Михайлішин є одним із лідерів виборчих перегонів. У зв’язку з цим вони звернулися із заявою до поліції.

«Це не вперше наші борди обкидають брудом, і хочу щоб ті люди, які це роблять, розуміли, що ми борди поміняємо, а бруд на їх руках залишиться. Зважаючи на характер пошкоджень ми можемо стверджувати, що це цілеспрямована акція. Звісно, це роблять ті, хто є нашими конкурентами на виборах. Віталій Михайлішин  – це дієва людина, і є одним із лідерів виборчих перегонів на посаду Чернівецького міського голови. Він своїми справами показав, що самий дієвий і продуктивний депутат на сьогоднішній день», – повідомив кандидат в депутати від політичної партії «Команда Михайлішина» Анатолій Чесанов.

У відділі комунікації Нацполіції Чернівецької області повідомили, що заяву зареєстрували. Чи є ознаки кримінального правопорушення визначать слідчі. Наразі триває перевірка.

Координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у  Чернівецькій області Богдан Старик, повідомив, що їх спостерігачі зараз перевіряють інформацію про пошкодження білбордів, після чого зможуть прокоментувати дану ситуацію.

Чернівчани ж вважають такі дії конкурентів неправильними, і що боротися потрібно не закидуванням білбордів опонентів брудом, а гарними справами.

«Я вважаю, що це неправильно так вчиняти. Якщо хтось дійсно хоче стати мером, то потрібно показувати свої гарні справи, як Михайлішин, а не закидувати брудом його  рекламу», – вважає чернівчанка Ірина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини