У Чернівцях школярі з багатодітних родин отримали від благодійників портфелі та канцелярію

01.09.2020

Спорядити дитину до школи  – справа не дешева. Особливо в умовах карантинної кризи. Тому активісти чернівецької організації політична партія «Опозиційна платформа – За життя», вже вкотре підтримують чернівецькі багатодітні сім’ї. Напередодні нового навчального року 10 учнів отримали нові портфелі та канцелярію.

«Я сам виховувся у багатодітній сім’ї. Нас було 6-ро і ми розуміє всю необхідність допомоги, дороговизну шкільних приладь. Ми вирішили не будемо вкладати кошти у дешевий політичний піар , краще ці гроші будемо витрачати на наших дітей, наших чернівчан», – розповів активіст чернівецької організації політична партія «Опозиційна платформа – За життя», Олег Глухов.

«Попри карантин, діти повинні відчути всю атмосферу свята, почати навчання з новим приладдям та гарним настроєм. Від хорошої освіти наших дітей залежить майбутнє країни в цілому, тому наша задача максимально сприяти навчанню наших діток», – зазначив голова чернівецького осередку політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», Володимир Кедь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини