У парку Шевченка капітально відремонтують доріжки та завершать модернізацію освітлення

18.08.2020

Доріжки у парку Шевченка мали відремонтувати ще у 2019 році, але повернувшись на посаду мера Каспрук зупинив роботи

У Центральному парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка встелять новий асфальт, завершать реконструкцію освітлення і відремонтують зливові мережі. Про це «Чернівецькому променю» розповів директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

Вже зараз у парку розпочались роботи із завершення реконструкції освітлення. Також триває виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт доріжок у парку, після чого буде оголошений тендер та проведений ремонт.

Паралельно працюємо над розчисткою зливової мережі, яка у парку з 1955 року, і з тих пір її нормально не чистили. Через це парк постійно підтоплювало під час злив, – зазначив директор ДЖКГ.

За словами Вололдимира Бешлея ремонт у парку не пов’язаний із нещодавнім зауваженням президента України щодо стану доріжок, адже ці роботи розпочались ще в 2018 році. Першим етапом була реконструкція освітлення, після чого можна було приступати і до асфальтування доріжок. Але коли у 2019 році на посаді міського голови суд поновив Олексія Каспрука, мер усі роботи в парку чомусь зупинив, – пише “Чернівецький промінь“.

Нагадаємо, що під час ранкової пробіжки у Чернівцях президент України Володимир Зеленський обурився бездіяльністю мера щодо ремонту доріжок у центральному парку міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини