Нові партії у Чернівцях заробляють політичні бали розповсюдженням фейкової інформації

17.08.2020

Днями представник однієї із нових політичних сил Чернівців, лікар Андрій Бербець, опублікував на своїй фейсбук-сторінці пост про те, що міська влада закриває жіночу консультацію на вулиці Головній, 70, а усіх лікарів ледь не «викидають на вулицю».

Мова йде про те, що консультація належить до перенатального центру, який перейшов у підпорядкування області, а приміщення міськраді. Та як виявилось інформація про виселення медиків виявилось фейковою.

Зокрема цю інформацію спростував секретар міськради Василь Продан відвідавши установу та поспілкувавшись з лікарями.

Ніхто нікуди переїжджати не буде. Працюйте у звичному режимі. Дане питання, буде виноситися на сесію міської ради, і я буду наполягати на тому, щоби оренду приміщення продовжили на 1,5 роки, тобто до 2022 року“, – зазначив Василь Продан.

У фейсбук-спільноті «Жінки-матері» допис лікаря про закриття лікарні назвали маніпулятивним та спробою заробити собі на паніці вагітних жінок політичні бали напередодні виборів.

«Як бачимо деякі політично вмотивовані персони нашого міста вирішують одним постом про «фантомну небезпеку» заробити собі політичні бали.

Запитання до генерального директора «Перинатального центру» як ви допустили таку паніку і дезінформування громадськості.

Маніпуляції такого роду Андрієм Бербецем є неприпустимі ,навіть у ситуації передвиборної кампанії. Доведення до паніки вагітних жінок та колектив медичної установи – це досить необдуманий вчинок», – зазначили у дописі.

Фото: molbuk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини