Начальника управління освіти Сергія Мартинюка відсторонили від посади та призначили службове розслідування

13.08.2020

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан підписав розпорядження про відсторонення від посади начальника управління освіти Сергія Мартинюка на час проведення службового розслідування.

Як розповів журналісту «Чернівецького променя» секретар міськради Василь Продан, Сергія Мартинюка відсторонили через ігнорування врегулювання проблемного питання щодо приміщень де мають харчуватись учні.

Наразі склалась ситуація, що нові переможці тендерів на харчування учнів не мають де годувати школярів через те, що договори оренди на приміщення з попередніми фірмами заключалися на 2-3 роки і вони досі діючі. Сергію Мартинюку неодноразово вказували, що приміщення треба перевести на баланс управління освіти, але він проігнорував ці вимоги.

Тож за цим фактом призначили службове розслідування, а для того щоб Сергій Мартинюк не впливав на колектив, наразі його робоче місце перенесли з приміщення на вулиці Героїв Майдану, де знаходиться міське Управління освіти, в міську раду, – повідомляє «Чернівецький промінь».

Обов’язки керівника управління освіти міста виконує заступниця Мартинюка Ніна Вітковська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини