Вже на 2-3 рік мерства Каспрука, було зрозуміло, що він не здатен зробити дороги у Чернівцях, – Василь Продан

10.07.2020

Секретар Чернівецької міської ради прокоментував акцію протесту щодо зруйнованих доріг у місті

Сьогодні у Чернівцях об 11 годині мала розпочатись акція протесту. Обурені бездіяльністю міського голови Олексія Каспрука та жахливим станом доріг у місті чернівчани, анонсували принести під стіни Ратуші автомобільні шини. Але за пів години до початку акції анонім повідомив про замінування будівлі міської ради, таким чином спробувавши зірвати проведення акції.

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, під час прямої трансляції на телеканалі «Чернівецький промінь» прокоментував акцію протесту.

На його думку, чернівчани дуже довго чекали з проведенням таких акцій, адже Олексій Каспрук вже 7 років очолює місто, а те, що він не здатен відремонтувати міські дороги стало зрозуміло значно раніше.

«Вже 7 рік як місто очолює Олексій Каспрук. Але вже на 2-3 рік було зрозуміло, що він не здатен робити дороги. І на сьогодні з усіх обласних центрів у нас найгірші дороги.

Депутати виділили цього року 80 мільйонів гривень на ремонт доріг, але на сьогодні використано лише 6% коштів.

Коли міського голови не було, через відсторонення з посади, розпочали активно робити ремонт доріг у місті. Каспрука поновили, ремонтні роботи знову зупинились», – зазначив Василь Продан.

За словами секретаря міськради, щоб змінити ситуацію у місті, потрібно восени на виборах правильно обрати міського голову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини