Чернівці у смітті та «кишеньковий» Обшанський

05.06.2020

Йшов третій місяць, як Каспрук звільнив Володимира Бешлея з посади керівника Департаменту ЖКГ за незадовільний санітарний стан міста. Чернівці у цей період потопають у смітті і навіть до Великодня місто не змогли прибрати. То невже справа не у Бешлеї? Звісно, що ні.

Адже саме Каспрук і є  безпосереднім організатором того, що зараз відбувається у місті. Саме його люди неодноразово зривали тендери на прибирання міста, створюючи штучні проблеми, які згодом стали приводом для звільнення Бешлея. А справжня ціна сміттєвого колапсу у Чернівцях – можливість пропхати у ДЖКГ «кишенькового» Обшанського, який покірно буде виконувати усі «брудні» команди у передвиборчій період.

А тим часом Чернівці і досі потопають у смітті. Відео та фото чергового стихійного сміттєзвалища у Чернівцях на вулиці Дзержика, поблизу клубу на Роші, опублікувала чернівчанка Лариса Мельничук. Вона закликає керівника міста навести лад, щиро вірячи, що він насправді переймається сміттєвим питанням.

«Шановане» керівництво нашого міста! Невже, щоб чогось домогтися, щось відстояти, потрібно влаштовувати бунти під радою, перекривати дороги, комусь хамити ,постійно просити……Вже і тендер пройшов і напевне немалі кошти поділили, ціну на вивіз сміття підняли, чому все так?», – написала Лариса Мельничук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини