В Україні лише Чернівці підвищили тариф у маршрутках під час карантину, – Антоніна Бабюк

29.05.2020

Секретар виконавчого комітету Антоніна Бабюк, яка не проголосувала за підняття тарифу на проїзд у чернівецьких маршрутках до 7 гривень, вважає неприпустимим підвищувати ціну під час карантину. Про це вона розповіла в ефірі програми «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«На сьогоднішній день чернівчанам і так не солодко, дуже багато людей не працюють, або працюють на 30-50 відсотків. Чомусь коли в магазинах почали піднімати ціни під час карантину, люди писали мародери, це неприпустимо. Скажіть будь ласка, хіба припустимо сьогодні підняття тарифу?», – зазначила Антоніна Бабюк.

Секретар виконкому відзначила, що в Україні жодне місто не підняло тариф для своїх перевізників під час карантину, адже ціни на пальне значно впали. Тож її позиція була однозначною і вона просила перевізників увійти у ситуацію чернівчан і не підвищувати ціну за проїзд.

«Я зверталася до перевізники і також їм говорила: шановні, ви є громадою міста Чернівці, будь ласка, коли важко, коли така складна ситуація у нас, ввійдіть в положення чернівчан і під час карантину не піднімайте тариф», – розповіла Бабюк.

Зрештою ні перевізники, ні мер, не дослухались до цієї думки, і рішення таки прийняли. Не підтримали його окрім Антоніни Бабюк, Василь Продан, Микола Проданюк та Сергій Босовик.

Нагадаємо, що вчора у Чернівцях вартість проїзду у автобусах на деяких маршрутах зросла до 7 гривень.

Перед цим Олексій Каспрук тричі за три дні змінював власні ж підрахунки вартості проїзду у маршрутках. Спочатку обґрунтованим він вважав тариф 9-10 гривень, потім 5 гривень, а вчора 7,5 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини