Каспрук втретє передумав: тепер мер хоче маршрутки по 7,5 гривень

28.05.2020

За останні три дні міський голова вже тричі змінював власні ж підрахунки вартості проїзду у маршрутках.

Сьогодні під час засідання виконкому, на якому розглядають питання тарифу перевезення у маршрутних автобусах, мер Олексій Каспрук заявив, що після підрахунків міська влада прийшла до висновків, що тариф на проїзд у маршрутках на час карантину варто підвищити до 7 гривень 50 копійок.

Зараз в засіданні виконкому оголошено перерву і рішення поки не прийняте.

Нагадаємо, 25 травня мер заявив, що він підрахував, і ціна на проїзд має бути 9-10 гривень.

«Орієнтовно, по деяких маршрутах, ми підрахували всі їх видатки: пальне, заробітну плату водіям, інші видатки, виходить 9-10 гривень», – заявив Каспрук

Після критики чернівчан його думка миттєво змінилась, і вже 26 травня він заявив, що він за 5 гривень, і підстав збільшувати тариф немає.

Жодних обґрунтованих підстав переглядати тарифпід час виконання спецперевезень також немає, – йдеться в офіційному повідомленні міської ради, в якому зазначається, що це позиція мера Каспрука.

Сьогодні ж міський голова на початку засідання виконкому назвав нову ціну, – 7,5 грн. Та зазначив, що цей тариф виник після підрахунків. Які саме із трьох підрахунків мера за три дні вірні, наразі намагаються встановити члени виконкому, – пише “Чернівецький промінь”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини