Каспрук вигадав «відмовку» чому чернівецькі парки не змогли підготувати до відкриття

11.05.2020

Цього разу винні не депутати, і навіть не Володимир Бешлей

У тому, що чернівецькі парки так і не підготували до відкриття після карантину, на думку міського голови, винні працівники чернівецьких парків, які за дивним збігом обставин, усі як один живуть не у Чернівцях. До того ж вони усі у відпустках, а роботу парків у період послаблення карантину Каспрук вважає не найважливішою. Про це він розповів у прямому ефірі в мережі Facebook.

Нагадаємо днями, голова ОДА Сергій Осачук висловив сподіванння, що коли будуть відкриті з 12 травня парки та сквери, всі ми побачимо там ідеальний порядок, пофарбовані лавиці, працююче освітлення.

«Сподіваюся, що органи місцевого самоврядування, керівники громад, ці два місяці не просто “проспали”, не просто закрили парки на замок, а все ж таки використали для того щоб здивувати нас ідеальним гарним парком», – зазначив Сергій Осачук.

Хоч Осачук і не зазначав про парки якої громади говорить, а мав на увазі усі парки області, на цю заяву миттєво відповів Олексій Каспрук, який став виправдовуватись, чому чернівецькій парки не підготували. Мер зазначив, що у парках міста основну роботу виконують люди, які проживають за межами Чернівців. За словами Каспрука, вони не мають можливості добиратися до Чернівців через відсутність транспортного сполучення.

Люди, приїжджають до Чернівців на роботу. Вони косять, саджають квіти, вони пилять і фарбують. Для тих, хто не знає – парки не є об’єктами критичної інфраструктури. І цим людям дуже важко добиратися до Чернівців, адже транспортне сполучення відсутнє.
Так сталося, що більша частина працівників знаходиться у відпустках. Тому фізично немає кому це робити. Це буде робитися потім, коли буде знято карантин “, – зазначив Каспрук.

Нагадаємо, нещодавно виявилося, що за два місяці карантину у чернівецьких парках так і не змогли провести обробку від кліщів, тож після відкриття парки доведеться знову зачиняти на кілька днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини