У Чернівцях вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні

09.05.2020

З нагоди 75-річниці з Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, керівники Чернівецької обласної, міської організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», а також її молодіжне крило, вшанували пам’ять загиблих.
До Меморіалу Слави «Вічний вогонь», танку-пам’ятнику Нікітіна та до пам’ятника Воїнам-визволителям, політики принесли квіти та вінки, щоб вклонитися та висловити глибоку повагу і вдячність всім, хто виборював перемогу для нашої країни.
«Так мало залишилось тих хто має безпосереднє відношення до цього свята. Наш обов‘язок – поважати безцінний подвиг ветеранів та зберегти в пам‘яті історичні події для майбутніх поколінь! Завдяки цим людям ми зараз живемо. Бажаю вам, дорогі ветерани, здоров‘я та довголіття! Дякую за чисте небо, за ясне сонце, за кожну нову весну, яку ми зустрічаємо ще разом із вами! З Днем Перемоги!», – зазначив депутат чернівецької міської ради, Віталій Михайлішин.


«Ми згадуємо і вшановуємо пам’ять всіх чиї життя забрала війна, низько вклоняємося ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Щиро вітаю всіх чернівчан з Днем Перемоги, хай мир та спокій панують в нашій країні» , – зазначив керівник Чернівецької міської організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», Володимир Кедь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини