Ремонт доріг у Чернівцях відміняється. Каспрук віддає гроші на покриття збитків тепловикам

08.05.2020

На позачерговому засіданні виконкому приймали рішення про перерозподіл коштів. За пропозицією міської влади 3,3 мільйони гривень забрали з капітального будівництва доріг і передали на зарплати працівникам «Чернівцітеплокомуненерго». Про це на своїй сторінці в мережі фейбук повідомила секретар виконкому Антоніна Бабюк.

«Чи правильне рішення? Чому така ситуація , що підприємство не має коштів на зарплатню працівникам? Дороги потрібно ремонтувати? Потрібно. Але й люди не можуть бути без зарплат… Питань багато», – написала Антоніна Бабюк.

Нагадаємо, що Володимир Бешлей, зазначав, що він пов’язує своє звільнення з тим, що дав негативну оцінку роботи керівника комунального підприємства «Чернівцітеплокомуненерго» у поданні на продовження контракту з Олександром Меленчуком.

«Міського голову це розізлило. Я в поданні звернув увагу на всі недоліки які там є, ті мільйонні борги, які набрав пан Меленчук на комунальному підприємстві, ті кредити, які не реалізовані, і ми платимо штрафні санкції скажені кошти за не освоєння кредиту», – Зазначив Володмир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини