Чернівецькі парки, за час карантину, не змогли підготувати до відкриття

08.05.2020

Попри рішення уряду, у Чернівцях парки можуть і не відкрити 12 травня

Не зважаючи на те, що у Чернівцях парки вже понад місяць зачинені і є кошти на рахунку, обробку від кліщів так і не змогли провести. Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук повідомила секретар виконкому Чернівецької міськради Антоніна Бабюк.

«На виконкомі підняла питання обробки парків і скверів від кліщів. Зараз парки закриті і можна обробляти, бо коли знімуть карантин і люди масово вийдуть гуляти, то можемо мати ще одну проблему – енцефаліт. Заступник директора ДЖКГ сказав , що кошти на рахунку управління культури і вони мали б цим питанням зайнятися, сподіваюся, що управління культури зможе вчасно спрацювати», – написала Антоніна Бабюк.

Як повідомив голова ОДА Сергій Осачук, парки у Чернівецькій області мали б відкрити з 12 травня. Губернатор висловив сподівання, що коли будуть відкриті парки, всі ми побачимо там ідеальний порядок, пофарбовані лавиці та працююче освітлення.

«Сподіваюся, що органи місцевого самоврядування, керівники громад, ці два місяці не просто “проспали”, не просто закрили парки на замок, а все ж таки використали для того щоб здивувати нас ідеальним гарним парком», – зазначив Сергій Осачук.
Та схоже, що у Чернівцях керівники міських парків таки «проспали» і парки після відкриття знову доведеться зачиняти на кілька днів для обробки, – пише «Чернівецький промінь».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини