Чи зможе Каспрук подолати сміттєвий колапс у Чернівцях?

06.05.2020

Місто продовжує потопати у смітті, але вирішити проблему міській владі наразі не вдається. Переповнені смітники, антисанітарія навколо, останнім часом вже стало нормою для Чернівців.

Світлини чергового безладу, цього разу на вулиці Сторожинецькій, опублікувала на своїй сторінці в мережі фейсбук чернівчанка Антоніна Фігель.

«Каспрук вкотре довів, який він ґазда. Купи сміття і суцільна антисанітарія. Чернівчани навіть в умовах карантину не можуть розраховувати на те, що мер почне працювати на благо міста, а не розповідати байки людям про свою важку щоденну працю. Олексій Павлович, досить піаритись на темі коронавірусу і готуватись до виборів! Приведіть до ладу Чернівці! Вам окрім рейтингу ще буде плюс у карму!», – написала вона.

Нагадаємо, що цьогоріч навіть на Великдень місто прибрати так і не змогли, а після того, як Каспрук звільнив з посади директора Депаратаменту ЖКГ Володимира Бешлея місто потопає у смітті.

Коментарі
  • Як казав професор Преображенський, “розруха живе у голові” окремих зверхників неспроможних виконувати роботу, за яку їм платять громадяни.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини