Суд визначить чи законним було звільнення Каспруком директора Департаменту ЖКГ

04.05.2020

Нагадаємо,  7 квітня на сайті міської ради з’явилось інформаційне повідомлення, про те, що Олексій Каспрук звільнив 3 квітня директора Департаменту ЖКГ Володимира Бешлея. Враховуючи, що розпорядження мера на сайті 7 квітня було відсутнє, а днем раніше він давав вказівки і розписував документи на керівника ДЖКГ, стало очевидно, що Каспрук звільнив Бешлея з порушенням Закону, заднім числом. У зв’язку з цим Володимир Бешлей вирішив довести свою правоту у суді, – пише «Чернівецький промінь».

«Рішення про моє звільнення було підписане заднім числом і було політично вмотивованим. Ніяких підстав для прийняття такого рішення у міського голови не було, тому я довожу свою правоту у суді», – зазначив у коментарі журналісту «Чернівецького променю» Володимир Бешлей

На думку чиновника таке рішення Каспрука було викликано підготовкою до виборів і спробою розставити на ключові посади «своїх» людей.

«Очевидно Олексій Каспрук вже готується до виборчої кампанії і на ключові посади в міській раді розставляє вірних йому людей. І ні в якому разі не керується інтересами територіальної громади адже жодного інтересу до проблем життєдяльності міста він не проявляв за час моєї роботи на посаді»

Після звільнення Володимира Бешлея у Ратуші заговорили про призначення нового керівника, і минулого тижня колективу мали представити нового директора. Але після поданого позову до суду, призначення скасували, адже у разі визнання незаконним та скасування судом рішення мера Чернівців про звільнення Володимира Бешлея, Каспрук буде змушений поновити його на посаді.

Коли очікувати рішення суду Володимир Бешлей не знає, адже за його словами, на даний момент Олексій Каспрук пробує затягнути судовий процес.

«Вже можна констатувати, що Олексій Каспрук затягує розгляд цієї справи у суді, адже мої адвокати ніяк не можуть отримати з департаменту ЖКГ копії завірених документів, які запросили для розгляду справи по суті»

Нагадаємо, за керівництва Володимира Бешлея Департаментом ЖКГ у Чернівцях відремонтували доріг більше ніж за усю каденцію на посаді мера Олексія Каспрука, а псля того як Каспрук звільнив Бешлея, Чернівці потопають у смітті.
Згідно соцопитування, проведеного соціологічною групою Рейтинг, чернівчани вважають, що найбільші успіхи мера – це ремонт доріг, якими займався Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини