Каспрук продовжує сіяти паніку серед чернівчан і боїться брати на себе відповідальність за прийняття рішень

04.05.2020

Сьогодні уряд прийняв рішення про продовження карантину до 22 травня, але в той же час, з 11 травня по Україні буде пом’якшення карантину і відкриються парки, магазини непродовольчою групи, літні майданчики кафе, перукарні та салони краси тощо.

Проте в областях де зафіксовано найбільше хворих на коронавірус буде діяти так званий адаптивний карантин. По суті, це означає, що відповідальність за зняття карантинних обмежень бере на себе місцева влада, але Каспрук вже знімає з себе відповідальність і продовжує сіяти панку серед чернівчан.

«Уряд планує продовжити карантин до 22 травня. В Чернівецький області буде адаптивний карантин. Тобто дозволять менше ніж в інших регіонах. Станом на ранок у нас лишилось 7-8 вільних ліжок в трьох міських лікарнях», – написав Олексій Каспрук на своїй сторінці в мережі фейсбук.

Згадуючи, як Каспрук боявся взяти на себе відповідальність за відкриття продовольчих ринків в місті, стає зрозуміло, що чернівчани можуть не сподіватись на якісь пом’якшення карантину, а відповідно тисячі людей і далі залишатимуться без заробітку та можливості прогодувати свої сім’ї.

В коментарях до допису чернівчани обурюються, і зазначають, що люди вже сьогодні виживають і не мають за що жити, в той час поки мер отримує повноцінну зарплату і сіє паніку.

Ирина Кауля Ви що , зовсім здоровий глузд втратили.В нас пандемія паніки та страху.Ви замість того щоби людей заспокоювати сієте страх , паніку та брехню.за шо людям платити комунальні ? Платити кредити? Чи в нас в області така гарна економіка? Що будете потім робити? Бога побійтеся ? А перед Ним прийдеться за брехню відповісти.Ця хвороба вже багато десятків років, але чомусь ніхто ніколи не піднімав паніку.
Аня Лучак чому ви усі працюєте, зарплати получаєте , карантину не дотримуєтесь, а ми без зарплат три місяці скажіть як я повинна прогодувати двох дорослих дітей я буду чекати відповіді пане мер!??

Оксана Матусевич Хворі на короновірус ходять спокійно з лікарні в магазин і це норма а здорові мають закритись в хаті без грошей на 3 місяці, потрібно хворих ізолювати а не здорових, здорові нехай мають змогу заробляти на життя.

Uljana Uljana Продовжувати карантин абсурд. Людям потрібні кошти щоб утримувати сім’ї. Людям потрібно дихати повітрям, гуляти .Хто погано почувається, має купу болячок нехай сидять вдома. МОЛОДІ потрібно працювати.

Леся Гаврилку Пане Каспрук тут без хамства вже неможливо,беріть приклад з Черкас,може вже час подумати про людей які ледь зводять кінці з кінцями?А то ви думайте тільки про тих хто нажертись ніяк не може.

Іван Іфтімічук Раджу як лікар не забороняти працювати а працювати в масках. Більше захворюваність від того не стане. А соціальна напруга зростає і шкоди від того в рази більше ніж від короновірусу. В нас можливо починається епоха що будемо ходити і працювати в скафандрах та респіраторах. Іншого виходу просто нема і не буде. Краще щоб я помилявся.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини