Тисячі захисних масок роздали активісти молодіжного крила партії “Опозиційна платформа – За життя”

30.04.2020

Активісти Чернівецького молодіжного крила партії “Опозиційна платформа – За життя”,  продовжують надавати допомогу чернівчанам у боротьбі з коронавірусом.

Днями продовольчим ринкам міста дозволили працювати, за умови дотримання всіх заходів безпеки. Іншими словами, без маски на ринку знаходитися заборонено. Враховуючи, що не кожен, під час карантинної кризи, має можливість купувати засоби захисту, активна молодь політичної сили на одному з продовольчих ринків міста роздала тисячу масок всім, хто їх потребував.

«Активісти молодіжної організації нашої політичної сили об’єднали свої зусилля дбаючи про безпеку чернівчан. Ми роздали тисячу масок на продуктовому ринку, особливо раділи їм люди похилого віку, адже навіть допомога у вигляді маски, в  цей не простий час, є досить суттєвою. Ми і надалі будемо продовжувати активну діяльність у цьому напрямку», – каже Якуб Алієв, голова Чернівецького обласного осередку молодіжної організації “Опозиційної платформи – За життя”.

Ще тисячу масок активісти Чернівецької молодіжної організації партії “Опозиційна платформа – За життя”, передали  в будинок дитини. Там нині виховують 59 діток від 1 місяця до 6 років.  Дбаючи про безпеку малюків, молодь партійного осередку забезпечила увесь колектив закладу засобами захисту.

«Працюючи з малюками, ми повинні ретельно дотримуватися вимог безпеки, щоб не допустити поширенню інфекції. На сьогодні, волонтери та меценати в першу чергу допомагають лікарням, пологовим будинкам, до нас ця допомога не доходить. Тому ми дуже вдячні, що молодь політичної сили «Опозиційна платформа – За життя», передала нам захисні маски», – зазначила керівник, Людмила Філіпець.

«В цей скрутний для нас час, не можна опускати рук, потрібно об’єднуватися і допомагати одне одному. Мені дуже приємно, це на своєму прикладі показує молодь чернівецького осередку «Опозиційна платформа – За життя» . Спостерігаючи за їх згуртованістю, бажанням допомогти, можу впевнено сказати, що в нашій країні є майбутнє і разом ми все переможемо», – підкреслив голова Чернівецької організації політичної партії  «Опозиційна платформа – За життя», Володимир Кедь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини