Каспрук звільнив Бешлея і розпочав ремонт доріг гравієм

24.04.2020

За часів керівництва департаментом ЖКГ Володмира Бешлея у Чернівцях зробили доріг більше, ніж за усю каденцію Олексія Каспрука на посаді мера. Проте нещодавно міський голова звільнив директора ДЖКГ.
Миттєво у місті настали «покращення». Не пройшло і три тижні, як розпочався ремонт доріг. Щоправда підлеглі Каспрука вирішили забути технологію гарячого асфальту і «латають» ями гравійно-піщаною сумішшю.
Відео ремонту дороги на Героїв Майдану гравієм у групі «Стопхам Буковина» в мережі Фейсбук опублікував користувач Паша Ісар.

У коментарях до відео чернівчани іронізують, що подібні технології це ноу-хау від мера.

Alexey Holyk: Это ноу-хау мэра, рынки закрыли, и чтобы люди не оставались без продуктов, ямы закидают песком и будут выращивать картошку)

Маріша Подпоріна: Це ще добре, бо Кармелюка засипали чорноземом

Володимир Федак: Будуть сіяти і вирощувати асфальт. Нові технології

Саша Рябой: Кур.. да такого даже в Зімбабе нема ремонту доріг.

Sasha Teleshman: А мер на стоп хам підписаний?? Якщо так чому не коментує. А точно він вірусами зайнятий. А так би хотілося щоб з цієї ямки йому в лобовуху прилетіло.

Andrey Popovich: Каспрук тут не при чем. Это все немецкие нанотехнологии. Гравий в центре города, Австро-Венгры ,наши предки в гробах переворачиваются от действий нынешней власти.

Дмитрий Пономар: А бабки спишуть, як на гравій і асфальт….. Прикро, що в Чернівцях одні з найгірших доріг серед обласних центрів по Україні. Важко назвати, де гірші. У нас даже центральні дороги в жахливому стані, я мовчу за міжбудинкові проїзди…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини