Після того як Каспрук звільнив Бешлея, Чернівці потопають у смітті

22.04.2020

Не прибрали місто навіть на Великдень.

Чернівчани масово публікують у мережі фото переповнених смітників, які вже декілька днів ніхто не вивозить.

Користувачка фейсбук Валентина Романюк опублікувала декілька фото переповнених смітників та обурено запитує, за що Каспрук отримує премії та матеріальну допомогу, якщо він не в змозі забезпечити порядок у місті.

«До Великодня кожен господар готувався – наводив порядок в своєму домі та на подвір‘ї. Що меру Каспруку цього разу завадило прибрати місто до Пасхи? За що Каспрук нараховує собі премію 150% та отримує матеріальну допомогу 50 000 грн? Епідемія ЛЕПТОСПІРОЗУ наступна?», – обурюється Валентина Романюк.

Натомість міський голова, після звільнення Володимира Бешлея, перестав помічати проблему з вивезення сміття, і у своїх щоденних прямих ефірах про неї не згадує, як це робив майже щодня під час того як ДЖКГ очолював Бешлей.

Нагадаємо, що два тижні тому мер звільнив директора департаменту ЖКГ Володимира Бешлея, нібито за незадовільне прибирання прилоткової території. Після того місто потопає у смітті, а в деяких районах Чернівців сміття не вивозять по кілька днів.
У коментарях до фото з переповненими смітниками, чернівчани іронічно жартують, про те, що Каспруку необхідно звільнити Бешлея.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини