62% чернівчан не змогли відповісти, у яких сферах досяг успіхів мер Чернівців

21.04.2020

Ремонт доріг, які робив Бешлей, містяни вважають найбільшим успіхом Каспрука

Згідно результатів шостого всеукраїнського муніципального опитування, яке провели Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine та Соціологічна група «Рейтинг», 62% чернівчан не змогли пригадати успіхи Олексія Каспрука в якихось сферах життєдіяльності міста.

Натомість 20% відзначили, що найбільших успіхів мер досяг у сфері ремонту доріг. Нагадаємо, за цю сферу відповідав керівник ДЖКГ Володимир Бешлей, якого нещодавно міський голова звільнив.

Ще 9% опитаних вважають, що мер досяг успіхів у сфері парків та скверів, 6% відзначили успіхи у сфері громадського транспорту, 4% школи, по 3% дитячі садочки і ЖКГ. Успіхи в інших сферах оцінили лише по 1% чернівчан.

Нагадаємо, що Чернівці, посіли передостаннє, місце у рейтингу комфортності обласних центрів України.

68% чернівчан вважають, що Чернівцями має керувати інший мер.

Довідково

Всеукраїнське муніципальне опитування Міжнародного республіканського інститут проводиться шостий рік поспіль у 24 обласних центрах України, що не перебувають під контролем російських чи проросійських сил, включаючи Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів.

Опитування є цілісним та комплексним інструментом для систематичного відслідковування ключових індикаторів розвитку міст, спостереження трендів, потенційних змін, дає всебічний аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування та надання комунальних послуг.

Коментарі
  • Перше місце по розкраданню всього того, що погано лежить і призначенню на посади кумів, друзів, тощо. Тобто,таких як і сам, з ким сміливо можно вести розмови про відкати і інші неподобства.

  • Первый-по поднятию и опустошению гранчака с чемергесом! Преуспел.Равные есть?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини