Каспрука на виборах готові підтримати 5% чернівчан, – соцопитування

17.04.2020

Згідно результатів шостого всеукраїнського муніципального опитування, яке провели Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine та Соціологічна група «Рейтинг», за  партію яку очолюватиме на виборах Олексій Каспрук однозначно не проголосують 39% чернівчан. Ше 15% зазначили, що скоріше не проголосують. У той же час однозначно підтримають політичну силу міського голови лише 5% чернівчан, ще 18% сумніваються чи варто голосувати за партію Каспрука.

Нагадаємо, що Чернівці, посіли передостаннє, місце у рейтингу комфортності обласних центрів України.

68% чернівчан вважають, що Чернівцями має керувати інший мер.

На початку року стало відомо, що до партії Каспрука увійшли дружина скандального освітянина, радниця та брат мера.

Довідково

Всеукраїнське муніципальне опитування Міжнародного республіканського інститут проводиться шостий рік поспіль у 24 обласних центрах України, що не перебувають під контролем російських чи проросійських сил, включаючи Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів.

Опитування є цілісним та комплексним інструментом для систематичного відслідковування ключових індикаторів розвитку міст, спостереження трендів, потенційних змін, дає всебічний аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування та надання комунальних послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини