Каспрук, аби уникнути відповідальності за свої рішення, бреше чернівчанам у фейсбуці

16.04.2020

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук боїться негативу у свій бік і аби уникнути відповідальності за свої рішення, у мережі Фейсбук відверто бреше чернівчанам, що непопулярне рішення прийняв не він, а у Кабміні. Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці журналіст Василь Забродський.

Каспрук у коментарях пояснює чернівчанину, що рішення закрити парки не його, а прийняте у Кабміні. Насправді ж Каспрук закрив парки 24 березня, а рішення в Кабміні було прийняте лише 1 квітня.

«Цей скрін спілкування Каспрука для мене став черговим підтверженням брехливості нашого мера.

Дописувач питає чому Льоша закрив парк. У відповідь хтось із наближених пояснює, що це рішення обласної комісії і Каспрук тільки виконує його. Після чого сам мер, уточнює, що це рішення Кабінету Міністрів України. Ось так, Льоша пояснив дебільність свого рішення.

Насправді все відбувалось інакше. Парк Шевченка було заґратовано 24 березня. А рішення Кабміну, яке забороняло відвідувати парки було прийнято тільки 1 квітня. Тобто через тиждень. При цьому, цією постановою дозволено прогулюватись в парках із метою вигулу домашніх тварин. Тобто зачиняти парки ніхто не наказував, ні постанова Кабміну, ні інші законодавчі рішення. Це було особисте дебільне рішення Каспрука. Яке він зараз намагається прикрити постановою Кабміну. Тому, що легше заборонити, ніж контролювати виконання», – написав Василь Забродський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини