Каспрук виступив проти виділення квартир для ветеранів війни

27.02.2020

Будівництво квартир для ветеранів АТО/ООС мер назвав «шкурняком»

Сьогодні під час сесії депутати приймали рішення про надання департаменту капітального будівництва ОДА дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для забезпечення житлових потреб учасників АТО/ООС.

Мова йде про те, що ОДА вже виділила 10 квартир, але все ще залишилася потреба виділення 18 квартир для ветеранів АТО/ООС, які мають 1-2 групу інвалідності та членів сімей загиблих.

 «Нам потрібно відштовхуватись від того що є люди, які воювали за цю державу, і які по всіх нормах потребують покращення житлових умов і в наших силах зробити невеликий крок, допомогти цим людям і вирішити їх потребу з житлом. Це найменше що ми можемо зробити для людей, які захищали нашу країну», – зазначив автор проєкту депутат Богдан Ковалюк.

Проте прийняття цього рішення несподівано викликало різкий супротив мер Каспрука. Більше того, проєкт рішення про забезпечення житлом учасників АТО\ООС він назвав “шкурняком”.

Депутат Олександр Пуршага нагадав Каспруку, що названий ним “шкурняк”, це завдання забезпечення житлом ветеранів АТО\ООС поставлене президентом України на нараді на якій міський голова Чернівців був особисто присутній і мав би сам вийти з ініціативою про забезпечення житлом ветеранів війни, але чомусь не зробив цього.

Проте незважаючи на супротив мера, 23 депутати таки проголосували за цей проєкт і рішення було прийнято.

Не підтримав надання житла ветеранам війни з Росією лише мер Олексій Каспрук, який утримався під час голосування.

Нагадаємо в НАБУ триває розслідування щодо йомвірного отримання хабара міським головою у вигляді елітного пентхаусу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини