Продовження румунської історії: Каспрук знає де можна купити тролейбуси за безцінь

24.12.2019

Каспрук продовжив розповідати байки про дешеві тролейбуси 

Міський голова Олексій Каспрук на кожному ефірі продовжує маніпулювати та відверто брехати чернівчанам щодо закупівлі вживаних тролейбусів з Швейцарії. Не зважаючи на те, що керівник ЧТУ неодноразово спростовував наклепи міського голови щодо цієї закупівлі, більше того, останній раз він це робив менше тижня тому на громадських слуханнях, мер продовжує вводити в оману чернівчан. Цього разу він розповів у програмі Суть Речей на Радіо 10, що швейцарські тролейбуси насправді коштують 500 тисяч гривень,

«Тут дуже важливо розуміти, що ніхто не проти купувати вживані тролейбуси, хоча можна розглядати інші варіанти, але питання не в тому, що їх купили. Питання у тому, що їх купили, за моїми даними втричі дорожче, ніж у Європі. Тобто закупівельна ціна цих тролейбусів 500 тисяч, а місту їх “втюхали” без конкурсу, без тендеру за більше, ніж 1,5 мільйона», – зазначив мер.

Тут виникає лише одне запитання, якщо тролейбуси такої якості і класу коштують всього то на всього якісь 500 тисяч, чому ЧТУ не укомплектувалось ними повністю? Чому Каспрук не організує їх закупівлю за такий безцінь? Чому жодне інше місто не купило ці тролейбуси чи аналогічні за таку суму?
Колись перед виборами Каспрук обіцяв взагалі 100 безкоштовних тролейбусів з Румунії, але наразі  до Чернівців не доїхав жоден.
Нові вибори, нові байки і локшина на вуха чернівчан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини