Журналіст Мостіпака назвав Василя Максимюка худобою

23.12.2019

Журналіст «Молодого буковинця» Олександр Мостіпака опублікував на сайті molbuk.ua черговий блог в якому несподівано обізвав голову фракції «Європейська Солідарність» в міськраді Василя Максимюка худобою.

«Що робить тут странний тіп Гунько, якого підтримує Васьова худобна більшість? Правильно. Забороняє будь-які їх заходи. До такого не додумалася навіть мракобісна свободівська більшість сусіднього Франека, бо дбає про бабло для міста від євроструктур. Лише Васі і єго політичному худобству то пофіг», – написав Мостіпака у блозі.

Зважаючи, що за питання заборони ЛГБТ-заходів у Чернівцях із двух Василів в міськраді голосував лише голова фракції «Європейська Солідарність» Василь Максимюк, більше того, він був одним із авторів цього проєкту рішення, випливає, що Мостіпака чомусь вирішив назвати голову фракції “ЄС” худобою.

Власне сам Мостіпака відомий тим, що його дружина Ірина Карімова є радницею Олексія Каспрука. І все, що з’являється у його блозі, по суті є озвученням позиції міського голови через  Карімову. Та чим не догодив Максимюк цій трійці, що викликав такий гнів та агресію, наразі невідомо.

Довідка: Як голосували депутати за заборону ЛГБТ-заходів у Чернівцях:

Підтримали заборону ЛГБТ заходів: Василь Максимюк, Роман Гаїна, Сергій Греков, Андрій Ілюк, Валерій Казимірович,  Валерій Найдиш, Ярослав Петришин, Віктор Савчук, Володимир Сєхов, Тетяна Бешлей, Андрій Брязкало, Віталій Гавриш, Денис Затірка, Віталій Матвієнко, Ігор Наконечний, Василь Осачук, Андрій Романчишин, Ромео Скрипа, Олександр Ставчанський, Юрій Ткачук, Анатолій Чесанов, Михайло Яринич, Ростислав Білик, Юрій Бурега.

Міський голова Олексій Каспрук проголосував “утримався”

Не голосували: Василь Продан, Юлія Сафтенко, Тарас Бабух, Богдан Ковалюк, Артур Мунтян, Володимир Бешлей, Віталій Михайлішин.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини