Каспрук втік з сесії міськради щоб піти на конкурс «Успішна пані»

18.12.2019

Вчора під час розгляду на сесії міськради питання щодо приєднання Чорнівки, Олексій Каспрук дуже переймався проблемами жителів цього села. Один з депутатів нагадав Каспруку, що він зараз показово переймається за Чорнівку, але коли він таємно домовився з мером Львову Садовим, що на це сміттєзвалище будуть кожного тижня вивозити по 20 фур львівського сміття він чомусь не думав про мешканців Чорнівки.

Після цього міський голова рознервувався і пішов із зали, сказавши, що він не може вести сесію бо ще у відрядженні.

Згодом мешканці Чорнівки перекрили дорогу на міське сміттєзвалище, і здавалось, що саме мер міста мав би першим приїхати на місце події, але він був зайнятий. Його помітили на конкурсі «Успішна пані», де він виступав у якості «весільного генералу».

Тож і виходить, що сесію Каспрук вести не може, розблокувати дорогу не може, а брати участь у конкурсі «Успішна пані» може. І поки місто буде потопати у смітті, Каспрук і далі буде ходити по конкурсах і розважальних заходах.

То може ввести в міськраді посаду «почесний мер» і призначити на неї Каспрука, який буде займатись виступами на різноманітних конкурсах, заходах, зрештою буде проголошувати тости від імені міської ради на усіх весіллях Чернівців. А господаркою міста мають займатись професіонали, адже там немає часу на полум’яні промови і дзвін келихів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини