Завершення ремонту кінотеатру Миколайчука знову переносять на наступний рік

22.11.2019

Реконструкція кінотеатру імені Івана Миколайчука була чи не основною передвиборчою обіцянкою Олексія Каспрука у 2014 році. Однак, більше ніж за 5 років кіномистецький центр так і не змогли відкрити.

Кожного року обіцянку відкрити кінотеатру переносять на наступний. Спочатку обіцяли його відкрити у червні 2016 року з нагоди 75-річчя від дня народження Івана Миколайчука. Але схоже, що не відкриють навіть цього року.

За словами Каспрука на завершення ремонту не вистачає 2 мільйонів гривень, виділення яких Кабмін затвердив, але грошей і досі немає. Тож скоріш за все об’єкт стане перехідним і буде завершуватись вже у 2020-му році, а це може потягнути за собою здорожчання матеріалів, а отже потребу в додаткових коштах.

Також виявилось, що Каспрук навіть не в курсі, що вже встановлене дороге обладнання може вийти з гарантійного обслуговування при мінусовій температурі, адже приміщення не опалюється через те що не здане в експлуатацію. Про це йому розповіли депутати міськради, які справді переймаються долею цього об’єкту. Тож тепер є шанс, що обладнання, на яке виділяли мільйони гривень, не зіпсується через безгосподарність міського голови.
Кошти на завершення робіт, за словами Каспрука, спробують відшукати у міському бюджеті, принаймні це питання винесуть на найближче засідання виконкому. Але враховуючи брак коштів в кінці року, шанси завершити об’єкт у 2019-му році мінімальні, адже робіт залишилось ще на 2-3 тижні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини