Каспрук на сесії обвів навколо пальця ветеранів АТО та людей з інвалідністю

21.11.2019

Каспрук надурив чернівчан, які прийшли на сесію та депутатів.

Сьогодні депутати мали долати вето Каспрука по 6 пунктах виділення земельних ділянок, серед яких ділянки людям з інвалідністю, а також родині загиблого та учасникам АТО.

На сесію навіть прийшли люди з інвалідністю, яким мер заветував отримання земельної ділянки і нагадали Каспруку, що він, коли балотувався, обіцяв їм допомагати. Натомість  Каспрук показав своє ставлення до чернівчан ганебно обдуривши своїх виборців.

Депутати визначались чи голосувати усі шість пунктів в цілому чи окремо по кожному пункту. Керівник юридичного відділу Олександр Шиба запропонував альтернативу, спочатку голосувати в цілому, а потім, у разі неприйняття рішення, по кожному пункту окремо.

«Нехай розглядають кожен із пунктів, як окреме рішення, ми ж можемо виносити по пунктам. Якщо немає визначеності, тоді по загальних вимогах регламенту, якщо все разом не проголосували, голосуйте по пунктах», – зазначив начальник юридичного відділу

Каспрук погодився і поставив на голосування. Під час голосування Шиба ще раз нагадав: «Не підтримується повністю, тоді по кожному із окремих пунктів». А після голосування він почав пропонувати голосувати по пунктах, але Каспрук оголосив перерву.

Та після перерви Каспрук увімкнув «дурника» і розпочав продовжувати сесію ніби не було слів головного юриста міськради. А коли йому нагадали, що мали долати вето по пунктах, Каспрук заперечив попередні слова начальника юридичного відділу і заявив, що це незаконно, а вето вже не подолали.

«Повторний розгляд по пунктах не передбачений ні законом, ні регламентом. Рішення міськради не підтверджено, вето не подолано», – зазначив Каспрук.

У зв’язку з такою цинічною поведінкою Каспрука депутати проголосували за перерву і проведення погоджувальної ради.

Тепер, скоріш за все, вето міського голови чернівчани оскаржуватимуть в судах. Адже як заявив секретар міської ради Василь Продан, 90% вето мера були скасовані судами, як незаконні. До того ж під час дискусії Каспрук визнав, що рішення по землі, які він призупинив, абсолютно законні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини