Обіцянки Каспрука: чому у Чернівцях немає комунального басейну

30.10.2019

Проблема комунального басейну у Чернівцях не сьогоднішня. Навіть не зважаючи на те, що у місті з’явилось кілька комерційних басейнів, це не вирішує проблему плавання у Чернівцях. Чому ж за стільки років у Чернівцях так і не відремонтували басейн біля стадіону «Буковина» або не збудували новий?

Як виявилось і інвестори були, і пропозиції, але все вперлось у бездіяльність міського голови.

У 2012-му, коли Віталій Михайлішин знайшов інвестора, «Народний фронт» (тоді ще попередник цієї політсили Фронт змін») та Олексій Каспрук заблокували можливість відновити басейн.

Пропозиції збудувати новий басейн біля стадіону «Буковина» надходили і пізніше, зокрема від підприємця Павла Польового. Навіть петиція від чернівчан набрала необхідні голоси.  Але через якусь особисту неприязнь до підприємця Каспрук відмовився від цієї ідеї і прохання чернівчан проігнорував.

Натомість наобіцяв і басейн у 27-ій школі, і проектно-кошторисну документацію на басейн біля «Буковини», і потенційних інвесторів.

Йдуть роки, обіцянки Каспрука періодично або дублюються, або подаються під іншим соусом, але жодного комунального басейну в місті так і не з’явилось. Більше того з підрядником, який ремонтував басейн в 27-ій школі розірвали угоду, проектно-кошторисної документації по комунальному басейну так і немає, а басейн біля «Буковини» виконує роль сміттєвої ями.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини