Чернівчани «подякували» Каспруку за бездіяльність

23.10.2019

Чернівчани розклеїли по місту оголошення в яких «дякують» Олексію Каспруку за бездіяльність. Відповідну світлину на своїй сторінці в мережі фейсбук розмістив журналіст Юрій Чорней

Чернівчани з вулиці Гете обурені бездіяльністю міської влади. Вже декілька днів в їх будинках відсутнє газопостачання, але за вирішення проблеми ніхто не береться.

«Так виглядає людський відчай і вирок всій міській владі. Доведені до відчаю знущанням газовиків чернівчани “щиро дякують” міській владі та мерові за цілковиту безпорадність і бездіяльність. Крик відчаю чернівани розмістили на деревах у центрі міста, щоб бодай таким чином спробувати вплинути на “глуху” владу, яка давно втратила не тільки совість, але й людську подобу!

У Чернівцях влада, як Понтій Пилат, просто умила руки від вирішення проблем городян. Списані з балансу ЖРЕПів, але не передані за актами-прийому передачі старі будівлі, заодно зі старими газовими трубами, стали клопотом мешканців. Попри те, що упродовж десятиліть перед тим вони платили шалені тарифи за газ, в які було закладено ремонт внутрішньобудинкових мереж. У що трансформувалися людські копійки можна відстежити за майновими деклараціями політиків, яких “годують” газовики. Бо провернути таку оборудку можна в єдиному випадку, коли влада і бізнес нероздільні», – написав Юрій Чорней.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини