Чи відберуть пентхаус у Каспрука? Розслідування НАБУ триває (відео)

16.09.2019

Днями в Україні прийняли закон про конфіскацію майна у чиновників, яке вони набули протягом останніх чотирьох років і походження якого не зможуть пояснити.

Чи конфіскують по цьому закону пентхаус у Каспрука, вирішуватимуть правоохоронці. Адже саме зараз НАБУ здійснює перевірку, яким чином був придбаний пентхаус вартістю понад 2 мільйони гривень в елітній новобудові, який оформили на родичів міського голови Олексія Каспрука.

Звісно, схему простежити не важко, адже занадто багато збігів обставин у цій справі. Але чи розплутають цю, на перший погляд, не складну справу правоохоронці?

Нагадаємо, що елітний пентхаус оформили на тещу двоюрідного брата Олексія Каспрука. Сама жінка, яка придбала елітне житло, не змогла назвати ні його вартість, ні навіть поверх на якому вона нібито придбала квартиру для онучки. Можна звісно припустити, що жінка в роках просто забула, що квартира коштує втричі дорожче, що поверх не другий, як казала жінка, а якраз останній. Але за дивним збігом обставин, одразу після того як родичі Каспрука нібито придбали квартиру в цьому будинку, забудовник отримав усі необхідні дозволи для введення будинку в експлуатацію, хоча до цього в нього були проблеми із цим не один рік. Подейкують, саме цей пентхаус і став «щирою вдячністю» забудовника міському голові Олексію Каспруку за отримання необхідних дозволів.

Незважаючи на те, що жінка розповіла журналістам, що вона назбирала цю суму сама і придбала квартиру онучці, брат міського голови Чернівців, Микола Каспрук, стверджує, що квартиу насправді придбали діти, а оформили на бабусю, щоби та у свою чергу подарувала її онучці.

Для чого застосовувати такі складні схеми у звичайній купівлі квартири наразі з’ясовують у НАБУ. Але зазвичай так вчиняють коли хочуть щось приховати від допитливих журналістів. Та схоже і ці наміри Каспрука провалились.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини