Чернівецька «Буковина» зазнала п’ятої поспіль поразки у чемпіонаті

01.09.2019

Після двох перемог у кубкових матчах чернівецька «Буковина» грала у рідних стінах із командою «Полісся» (Житомир).

Житомирське «Полісся» перебуває у верхній частині таблиці, однак вболівальники чернівецької команди сподівалися на перші очки своїх улюбленців у чемпіонаті.

На жаль, у «Буковини» були серйозні кадрові проблеми. Через дискваліфікацію пропускав гру Ігор Крашневський, травмований капітан чернівецької команди Тарас Сивка. Зрештою, і головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук через дискваліфікацію не міг перебувати на лаві запасних.

Як повідомляє сайт ФСК «Буковина», у дебюті гри футболісти чернівецької «Буковини» мали шанси відзначитися. Зокрема, на вістрі атаки опинявся Даніел Раулюк. На 15 хвилині зустрічі Даніел мав чудовий шанс забити перший м’яч у зустрічі, однак «Полісся» від голу врятував ексголкіпер чернівецької «Буковини» Олег Мозіль.

У «Полісся» активно діяв капітан Євген Немтінов. Вихованець буковинського футболу часто загострював ситуацію на полі, однак командам у першому таймі відзначитися не вдалося.

Другий тайм склався для господарів поля невдало. На 52 хвилині гри м’яч вперше опинився у воротах «Буковини». Після передачі досвідченого Олександра Бринька, Вадим Семчук змістився з лівого флангу до штрафної та завдав влучного «пострілу».

Шанси зрівняти результат мали Василь Палагнюк і Віталій Полянський, однак вдруге забили підопічні Анатолія Безсмертного. Дмитро Задерецький, який вийшов на заміну, зробив навіс з правого флангу, а нападник Ярослав Галенко завдав влучного удару головою. Цікаво, що до переходу у житомирську команду Ярослав захищав кольори чернівецької «Буковини».

Наприкінці гри здалося те, що м’яч після удару Євгена Сантрапинських м’яч влучив у руку гравцеві «Полісся», однак арбітр на одинадцятиметрову позначку не вказав.

«Буковина» поступилася з рахунком 0:2. Востаннє чернівецька команда вигравала у рідних стінах 2 вересня 2018 року (матч «Буковина» – «Поділля» – 3:2).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини