Активісти обіцяють перекрити Хотинську під час представлення нового голови Чернівецької ОДА

02.08.2019

На засіданні ініціативної групи щодо капремонту вулиці Хотинської, прийняли чергове рішення про перекриття вулиці під час представлення Президентом України Зеленським нового очільника Чернівецької ОДА.

«Оскільки вул.Хотинська дефакто є об’їзною, коли органи державної влади ігнорують як позицію громади ,так і керівництва міста, чернівчани вимагають прийняти рішення щодо обмеження руху вантажного транспорту по вул.Хотинській з 8.00 до 20.00 на період проведення поточного ремонту та в подальшому виділення коштів на капітальний ремонт. Якщо Київ каже що це проблема міста, тоді Київ і буде проблему вирішувати, адже вулиця руйнується під колесами вантажного транзитного транспорту. Перекидання відповідальності за утримання доріг міжнародного значення на місцеву громаду -це зовсім не державницький підхід» – зазначив активіст Юрій Ковалець.

Щоправда, коли саме перекриватимуть вулицю,  достеменно невідомо. Але, впевнені активісти,  громада мобілізується швидко.

«Сумно те, що з 2006 року питання транзитних доріг міста, а це не лише вул.Хотинська ніхто не піднімав та не контролював. Навіть в цьому році не передбачалось коштів на поточні ремонти. Завдяки активності громади вдалося перерозподілити 6 млн.грн. на поточний ремонт» – підсумував активіст.

Джерело: acc.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини