Хто дурить вас в малому, дуритиме і у великому, – Федорук про опитування яке пророкувало його перемогу

24.07.2019

Напередодні виборів нардеп Микола Федорук вирішив, що ще не всі ознайомились з псевдосоцопитуванням, яке йому організував соратник по «Народному фронту» Ярослав Курко зі своїми соціологами. Тож нардеп вирішив нагадати яке соцопитування правильне.

Оскільки на той момент «Інститут Маковецького» оприлюднив своє опитування, яке згодом повністю зійшлось з результатами, Федорук вирішив відрекламувати Ярослава Курка та соціологів ЧНУ, які помилились на 28,5%.

«В останні дні перед виборами мої опоненти оприлюднили дані псевдосоціологічних досліджень, де відверто брешуть виборцям про рейтинги кандидатів на 201 виборчому окрузі»,

Натомість мої любі опоненти мовчать про соцопитування ГО «Інститут місцевого самоврядування та Чернівецької обласної організації товариства «Знання України», яка вже більше 10 років працює на цьому ринку, і демонструє завжди тільки достовірні дані. Тут працюють професійні соціологи, залучаються викладачі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича», – написав Микола Федорук на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Отже ці професійні соціологи, які вже 10 років демонструють достовірні дані, зазначили, що Федорук переможе і набере 25%. Інститут Маковецького натомість давав Федоруку 9%. В результаті нардеп набрав 13,2%. Олені Лис соціологи Федорука давали 16,7%, Маковецький – 33,9%, за даними ЦВК Лис набрала – 34,6%. Тож виникає питання, – хто справжні, а хто псевдосоціологи, які брешуть виборцям?

Насамкінець, Микола Федорук написав: «Дорогі чернівчани, пам’ятайте, той хто дурить Вас в малому, дуритиме і у великому». Краще охарактеризувати пост Федорука і роботу над цим опитуванням Ярослава Курка, ніж це зробив він сам, мабуть складно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини