Чи врятує апеляційний суд Чернівці від Каспрука?

24.07.2019

Вчора була цікава дата з різними відтінками для Олексія Каспрука та робочих з комунального підприємства «Чернівцітеплокомуненерго».

Рівно три місяці тому суд поновив Олексія Каспрука на посаді міського голови, а працівники «Теплокомуненерго» востаннє отримали зарплату. Три місяці, звичайні робочі, ходили по сусідах і родичах, позичали гроші, а тим часом Каспрук поїхав з міста на два тижні в Канаду, і хто його знає де ще його носило.

За ці три місяці Каспрук тисячі разів звинуватив своїх політичних опонентів у всіх смертних гріхах, але не зробив абсолютно нічого щоб працівники нарешті отримали зароблені кошти. Не вирішив проблему як справжній очільник міста, а продовжував перекладати провину і відповідальність на усіх окрім себе. Саме це й називається бездіяльністю. Саме через це депутати прийняли вольове рішення і відправили Каспрука у відставку.

Каспрук згадав про «Теплокомуненерго» позавчора, і призначив термінову сесію. Депутати, під тиском «зриву опалювального сезону», звісно ж проголосували за виділення 13 мільйонів на допомогу комунальному підприємству.

Та чи не настане невдовзі час, коли через бездіяльність міського голови, усі комунальні підприємства міста залишаться без зарплати і доведеться знову шукати кошти, забирати з кредитів, з лікарень, садочків, щоб покрити збитки від управління містом Каспрука?

Чи можливо завтра апеляційний суд у Вінниці все ж врятує Чернівці?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини