Романчишин звинуватив Каспрука у бездіяльності (відео)

23.07.2019

Під час сьогоднішньої сесії Чернівецької міської ради депутат  Андрій Романчишин звинуватив Олексія Каспрука у бездіяльності.

Зокрема, сьогодні депутати розглядали питання надання фінансової допомоги комунальному підприємству «Чернівцітеплокомуненерго», працівники якого вже три місяці поспіль не отримують зарплату через що опалювальний сезон у Чернівцях опинився під загрозою.

Депутати про цю проблему сьогодні дізналися вперше. А от Каспрук, який, нібито, володів ситуацією замість того, щоб її вирішувати поїхав у двотижневе відрядження.

І саме бездіяльність Каспрука призвела до критичної ситуації не лише на цьому підприємстві, але й у всьому місті. На це Каспруку сьогодні вказав депутат Андрій Романчишин.

«На сьогоднішній день три місяці люди без зарплати це схоже на бездіяльність, просто на бездіяльність. У мене питання невже вас влаштовує така бездіяльність в місті? Я не розумію, але сьогодні місто просто валиться в усіх напрямках. Я не розумію, чому ви не робити ніяких висновків? Чому коли ми збиралися минулого тижня на погоджувальній раді це питання не піднімалося з керівниками фракцій? Я вчора вперше почув, що люди три місяці без зарплати. Так не може бути у Чернівцях», – звернувся Романчишин до Каспрука.

Коментарі
  • Чернівецький цирк – міськрада. Клоуни – усі. Мер мочить та надуває щоки, депутати не в курсі, директор КП Меленчук стидається, директор ЖКГ Бешлей не переймається…
    Сафронович – не в тєме, бо є Льоша у кріслі.
    За дурнів тримають усе місто. Таки треба всіх довчасно переобрати.

  • “Я вчора вперше почув…” -ти вперше почув, бо тобі не цікаве місто, тобі цікава твоя кишеня
    сиди далі в держкадастрі збирай дань з проектантів… але ще не довго лишилось вам….

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини