Нову стоянку біля дитячої поліклініки облаштують відповідно до державних будівельних норм

23.07.2019

Небезпечної стоянки на проспекті Незалежності, поблизу квіткового ринку, не повинно бути. Паркінг, який там був раніше, не відповідав проєкту та правилам дорожнього руху. Про це в ефірі програми «З перших вуст» на радіо «Буковинська хвиля 100FM» повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Згідно з проектом, там не повинно бути стоянки. На мою думку, її дійсно не можна вважати безпечною. Я чимало разів був свідком того, як діти виходили з припаркованих машин на проїжджу частину. Це не є безпечним. Тому ми розробили альтернативу – облаштувати стоянку у внутрішньому дворику поліклініки.

Там є достатньо місця для охочих залишити автівки. Отже, і наші діти будуть у безпеці, і стоянка буде облаштована. Ми вже маємо гарно реалізований простір перед поліклінікою. Якщо ще вдасться створення стоянки, ця частина міста, на мою думку, буде дуже облаштованою», – каже В. Продан.

Нову парковку облаштують відповідно до державних будівельних норм. Над відповідним проєктом уже працюють. А сьогодні на позачерговій сесії депутати внесли пункт про облаштування як зміну до програми «Комфортне місто».

«За» проголосували 23 народних обранці.

Джерело: “Чернівецький промінь”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини