Василь Козак та Іван Гешко пояснили чому знялися з виборів

10.07.2019

Вчора, одразу два фаворити виборчих перегонів знялися з виборів. По 202 виборчому округу відмовився брати участь у виборчих перегонах відомий буковинський спортсмен Іван Гешко, а  у 204-му окрузі припинив боротьбу голова Сокирянської районної ради Василь Козак.

Василь Козак, син якого Володимир Козак знаходиться у прохідній частині списку партії «Слуга народу», закликав підтримати кандидата саме цієї партії на окрузі Валерія Божика.

«Сьогодні я ухвалив для себе важливе, непросте та єдино правильне рішення – зняти свою кандидатуру із виборчих перегонів до Верховної Ради України.

Як людина із досвідом, бачу великий запит суспільства на кардинальні зміни, на повне перезавантаження влади, політиків нової формації, нових облич, що можуть і готові діяти!

Я завжди наголошував, що інтереси громади, земляків стоять вище моїх власних амбіцій. Переконаний, що більшість жителів округу чудово розуміють, що зараз відбувається у нашій державі і готові на прийдешніх виборах 21 липня зробити правильний вибір.

Щиро дякую усім, хто підтримував мене та був готовий іти поруч на ці вибори, стояти пліч-о-пліч. Знаю, що ідучи на вибори до парламенту, я мав вашу величезну підтримку, розуміння людей, що безмежно люблять своє село, місто, хочуть, щоб ми жили краще, «будували» Європу тут – у рідній стороні.

Дуже люблю Сокирянщину, Новодністровськ, але постійно гостро реагую на проблеми Хотинщини, Заставнівщини та Кельменеччини. Ухвалення такого важливого рішення не означає, що на цьому я припиняю свою роботу та боротьбу на шляху до успішного розвитку нашого краю. Я вважаю, що моя сьогоднішня заява є запорукою позитивних змін. Як засвідчила соціологія, кандидати, що прагнуть позитивних змін, нового курсу,  конкуруючи між собою, дарують шанс знову пробратися до парламенту особам, що звикли паразитувати на українцях. Голосуючи за минуле, ми прирікаємо свої райони на застій та занепад.

Я знаю всі наші місцеві проблеми і хочу, щоб мої земляки були успішними, забезпеченими та соціально захищеними. Тому звертаюся до виборців 204-го округу! У цей важливий для країни час ми не маємо права на помилку. Давайте разом зробимо правильний вибір. Час обирати між новим і старим, між псевдореформами, контрабандою, корупцією, нехтуванням інтересами громадян і майбутніми позитивними змінами, які нам пропонує команда нового Президента України», – зазначив Василь Козак.

На користь кандидата цієї ж політсили але на 202 окрузі, знався з виборів і Іван Гешко.

«Я прийняв важливе рішення і хотів би зараз пояснити його своїм друзям та прихильникам.

Особисто давно і послідовно виступаю за необхідність глибоких і кардинальних змін в Україні! Як і більшість з нас усвідомлюю, що ми, як країна, заслуговуємо на розвиток та досягнення висот! Особиста участь кожного українця дарує нам надію, що ці зміни є реальними.

Як більшість громадян України, голосував за нового Президента Володимира Зеленського та підтримую його програму.

Приймаючи рішення балотуватись до Верховної Ради України, по 202 округу розумів, що хоча б хтось має спробувати скласти конкуренцію старим політичним проектам та старим політикам!

Познайомившис з Максимом Заремським, кандидатом від політичної партії «Слуга Народу» по 202 округу переконався, що він буде гідний представник у парламенті, який має величезну підтримку команди Політичної Партіі «Слуга Народу».

Ці аргументи і стали для мене ключовими, тому я прийняв рішення зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів, щоб не відбирати голоса та не дати можливість пройти старим політикам !!! Прошу підтримати мене всіх тих, хто поділяє мою думку!

Щиро дякую всім моїм землякам, які повірили в мене та долучились до виборчої кампанії, ціную кожного з Вас і вдячний за Вашу довіру. Впевнений, ми з Вами є мудрими і не допустимо після президентської перемоги реваншу «старих» сил на Буковині», – написав уславлений буковинський спортсмен на своїй сторінці в мережі фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини