Іван Мунтян зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Румунії в Україні

10.07.2019

Протокольна зустріч голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна і Надзвичайного та Повноважного Посла Румунії в Україні пана Крістіана-Леона Цуркану відбулась сьогодні, 10 липня. Сторони зокрема обговорили перспективи подальшого розвитку українсько-румунських відносин в частині транскордонного співробітництва.

Так, Іван Мунтян подякував Надзвичайному та Повноважному Послу Румунії в Україні за незмінну підтримку України та постійну увагу до питань розвитку взаємокорисних партнерських відносин між партнерськими регіонами по обидва боки кордону, а також наголосив на тому, що крайова представницька влада і надалі робитиме усе залежне для залучити європейських інвестицій у розвиток Чернівецької області.

Відтак посадовець поінформував пана Крістіана-Леона Цуркану проте, що спільна проектна пропозиція Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад «Покращення транспортної інфраструктури транскордонної території Чернівці-Сучава (Шепіт-Ізвоареле Сучевей)» загальною вартістю понад 2 млн. євро успішно пройшла другий, найбільш складний та відповідальний етап конкурсного відбору для отримання фінансування в межах Спільної Операційної Програми «Румунія – Україна 2014-2020».

Іван Мунтян також висловив переконання у тому, що дружні відносини між Україною та Румунією є додатковою запорукою успішної євроінтеграції нашої держави та побажав пану Надзвичайному та Повноважному Послу Румунії в Україні приємних вражень від перебування у столиці нашого краю.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини