Разом з Оксаною Продан ми пройшли Майдан та працювали над розбудовою України, – Віталій Кличко

08.07.2019

Цими вихідними до Чернівців завітали всесвітньо відомі боксери брати Клички, аби підтримати кандидата у народні депутати по 201 округу, чернівчанку Оксану Продан.

Міській голова Києва Віталій Кличко давно знайомий з Оксаною Продан і переконаний, що вона гідно представлятиме Чернівці у Верховній Раді. Свідченням цього є її попередня робота у парламенті, а також досягнення у розбудові Києва.

Про це Віталій Кличко повідомив в ефірі програми «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Ми знаємо один одного 10 років. За цей час ми пройшли багато разом. Ми були разом на Майдані. Після Майдану ми приводили Київ в порядок, адже ми отримали порожній міський та державний бюджет

Нам потрібно було працювати з Асоціацією міст України, щоб сформувати питання децентралізації, реалізовувати їх , щоб це працювало на бюджету громад.

Ми працювали командою УДАРу і на сьогоднішній день в Києві немає безробіття, найвища заробітна платня, найбільші інвестиції, найбільші, тисяча кілометрів відремонтованих доріг, десятки нових дитячих садків та шкіл. І це також досягнення не тільки Кличка тому, це досягнення команди.

Я дуже вдячний Оксані Петрівні, яка багато зробила і для міста Києва і для України», – зазначив Віталій Кличко.

Також на думку Віталія Кличка на користь Оксани Продан говорять її особисті якості. Адже, як зазначив міський голова Києва , вона завжди заряджена на результат і чітко та впевнено прямує до поставленої мети.

«Це людина чесна, відкрита, працьовита і заряджена на результат. Вона постійно говорить правду в обличчя і це не всім подобається. Не всім подобається, що у неї принципова позиція.

Вона має мету і йде до неї прямо й чітко. І це краще, ніж бігати між крапельками. 

Якщо в Чернівцях довірять цій людині представляти цей регіон, вона не підведе. Я переконаний, що червоніти за Оксану Петрівну не доведеться. Тому, що вона людина слова», – охарактеризував Оксану Продан Віталій Кличко.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини