Федорук розповсюджує агітки в яких вводить в оману чернівецьких пенсіонерів

08.07.2019

Кандидат у народні депутати по 201 виборчому округу Микола Федорук розповсюджує агітаційні матеріали в яких продовжує вводити в оману чернівчан.

Нещодавно урядом було прийнято рішення про передачу колишнього приміщення Найцбанку в центрі Чернівців Пенсійному фонду.

В агітаційних матеріалах Федорук стверджує, що він подбав за 60 тисяч пенсіонерів Чернівців і саме завдяки йому пенсіонерам передали затишне приміщення у центрі міста.

Щоправда на відео розміщеному в мережі Фейсбук наприкінці квітня, Федорук чомусь відправляв усіх пенсіонерів в кінець вулиці Героїв Майдану, а ось приміщення в на розі площі Центральної та вулиці Кобилянської, він просив уряд передати його однопартійцю по «Народному фронту» Андрію Пишному, для розміщення там «Ощадбанку», хоча їх приміщення щойно відремонтували і вони не потребували покращення умов.

Тож насправді Федорук дбав лише за однопартійця в першу чергу, а пенсіонерів хотів відправити на околицю міста. Але після рішення уряду швидко «перевзувся» та приписав усі заслуги собі, сподіваючись, що ніхто вже не згадає, за кого справді він просив.

Коментарі
  • Все керівництво “Народного фронту” на чолі з Яйценюком, їх депутати ВР та вся зграя від БПП, на чолі з Порошенком ПОВИННІ БУТИ УТИЛІЗОВАНІ. Їх дії нанесли шкоди в десятки разів більше ніж банда Януковича.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини