Ексзаступник голови ОДА закликав кандидатів від Чернівців об’єднатись проти Федорука

05.07.2019

Колишній заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Борис Баглей закликав кандидатів, які балотуються до Верховної Ради від Чернівців, об’єднати свої зусилля та не допустити чергового комуністичного реваншу і виступити проти Миколи Федорука.

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

«Переконаний, що ця постать зробила дуже багато негативного в історії розвитку міста і напевно не приділяв би йому так багато уваги якби зі здивуванням не побачив, що він знову хоче стати Народним Депутатом України. Знову, бо він там просидів останні 7 років, саме просидів тому, що ні я ні інші буковинці не чули його і не бачили його роботи в парламенті.

Основні політичні гравці в Чернівцях повинні сісти і домовитись. А це Михайло Яринич, Оксана Продан, Віталій Михайлішин, Максим Кияк, Валентина Радчук, Валентин Філіпчук Інна Кубай І якщо виборці Оксани Продан і Віталія Михайлішина навряд чи проголосують за «товариша Миколу» то гарантувати це про інших не можна. Тому ці кандидати і їхні штаби, а це Кияк, Філіпчук, Кубай і Радчук і Яринич, за три дні мають домовитись і залишити одну спільну кандидатуру для того, щоб «остаточно попрощатись з комуністичним минулим», – написав Борис Баглей.

Окрім того Борис Баглей натякнув, що мерські вибори в 1994 році Федорук виграв нечесно та пообіцяв невдовзі про це розповісти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини