Через перемоги ми побудуємо комфортні Чернівці, – Оксана Продан

05.07.2019

Під час відновлення дорожнього покриття на вулиці Щербанюка на місце декілька разів приїжджали поліцейські та представники громадянської мережі «Опора». Правоохоронців, в принципі цікавила наявність відповідних дорожніх знаків на час проведення робіт. А от активісти чомусь вирішили, що, нібито, відбувався підкуп виборців.

Чернівчанка Оксана Продан, яка допомагала мешканцям вулиці з організацією проведення робіт, вважає, що «Опора» – це поважна в Україні організація, однак в цьому випадку її представники зайнялися не своєю справою.

На думку кандидатки у народні депутати від Чернівецького округу, “опорівці” просто хотіли знайти зраду там де її не було. Як наслідок, у поліції підтвердили, що жодних порушень зафіксовано не було.

«Можна по різному відноситися до людей, можна по різному будувати життя. Знаєте, є зрада, а є перемога. Одні люди виходять на тому, що завжди кажуть тут зрада, все погано, і якось так з того живуть.

Я впевнена у тому, що наше майбутнє за перемогами і саме через маленькі та великі перемоги ми побудуємо такі Чернівці як нам треба, і таку країну як нам треба. Я за перемоги.

Тому, це їхня позиція, вони зробили те, що вважають за потрібне. Я вважаю, що це не їх робота і це не є справедливим ні по відношенню до мене, як до народного депутата, ні до чернівчан. Але дякувати богу маємо закон в місті. Хай не завжди і не скрізь, але в цій ситуації він спрацював», – зазначила Оксана Продан в ефірі програми «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецький промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини