Якщо б кожен кандидат зробив бодай невеличку корисну справу для міста, Чернівці стали би набагато кращими, – Василь Продан

04.07.2019

Ремонт на Щербанюка показав: для вмотивованої та згуртованої громади немає нічого неможливого. Адже чернівчани побачили, що ремонти доріг можна проводити швидко, якісно, не затягуючи їх на місяці та роки. Про це у програмі «З перших вуст» на радіо «Буковинська хвиля 100 ФМ» розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Приклад вулиці Щербанюка став показовим. Вважаю, що громаді на цьому не треба зупинятися. Необхідно продовжувати проявляти таку ініціативність, не чекаючи, доки влада візьметься за роботу», – каже В. Продан.

За його словами, хтось може розцінювати участь народного депутата у цьому процесі, як піар. Та з іншого боку, це той час, коли всі кандидати демонструють свої можливості:

«Це чудова нагода для кожного кандидата показати, чого він вартий. Хтось може лише говорити, а хтось одразу береться до реальних справ. Це стало наочною демонстрацією того, як людина може організувати роботу, згуртувати громаду та завершити все це в стислі терміни. Якщо б кожен з 21 кандидата зробив бодай невеличку корисну справу для міста, Чернівці стали би набагато кращими», – каже секретар міської ради.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини