Чернівчани пропонують провести дебати між кандидатами-лідерами електоральних симпатій

03.07.2019

Дебати пропонують провести між представником «Слуги народу» Оленою Лис, самовисуванкою Оксаною Продан, а також представниками «Народного фронту» Миколою Федоруком та «Опозиційної платформи-За життя» Віталієм Михайлішиним.

Таку пропозицію висловив відомий чернівецький підприємець Олег Охотський на своїй сторінці в мережі фейсбук. На його думку саме дебати дозволять визначитись з вибором чернівчанам. Дебати пропонують провести напередодні дня тиші, 19 липня.

«Весь світ, всі країни визначають переможця саме з дебатів і дуже часто переломлюють хід подій саме дебати! Наша четвірка лідерів: Лис, Федорук, Михайлішин, Продан. Пропоную розробити програму дебатів і донести до суспільства таки кандидатуру кращого і самого необхідного в даний момент кандидата. Займуся цим питанням найближчим часом і проведу ці дебати або як мінімум спробую запросити всіх вищеперерахованих лідерів цих важливих виборів. Заздалегідь приношу вибачення всім іншими кандидатами. Ви дуже хороші люди, дуже порядні і активні громадяни нашого міста, але визначати за такий короткий період до виборів треба між лідерами. Дата дебатів 19 липня», – написав Олег Охотський.

Наразі лідери виборчих перегонів поки що ніяк не прокоментували ідею проведення дебатів.

Коментарі
  • Коля Федорук! Давай дасвіданья! На пенсію, чекайте слідчого за “Добробуту”

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини